Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

Για να δημιουργηθεί ο χάρτης Ποδηλατικής Διαδρομής Αλληλεγγύης και συνεργασίας των Λαών χρειάζεται να υπάρχει μια ομάδα η οποία να εργάζεται στους τομείς επικοινωνίας, συλλογής και επεξεργασίας δεδομένων.

Η μεγάλη δυσκολία της πράξης εφαρμογής αυτού του εγχειρήματος σχετίζεται σαφώς με τη καλή οργάνωση, γιατί έχει μεγάλες απαιτήσεις και χρειάζεται εξειδίκευση των στελεχών ( ομάδα στήριξης ) και πολλές φορές αυταπάρνηση για να επιτευχθούν οι στόχοι.

Η πρώτη πιλοτική εφαρμογή των διαδρομών σε Ελλάδα και Ιταλία ανέδειξαν τον μεγάλο όγκο των ζητημάτων που έχει ένα τέτοιου τύπου εγχείρημα.

Έγιναν πολλές διαπιστώσεις, πολλές διορθωτικές αλλαγές για να μπορέσουμε να είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να διαμορφώσουμε την τελική στρατηγική της πράξης εφαρνογής.

Ο Ποδηλάτης του Κόσμου εξελίχθηκε τελικά σε μια πιο διευρυμένη δράση.    

Το όραμα να χαραχθεί μια ποδηλατική διαδρομή σε όλη την Ευρώπη με την ονομασία « Ποδηλατική Διαδρομή Αλληλεγγύης και συνεργασίας των Λαών » γίνετε πλέον πραγματικότητα.

Η Ποδηλατική Διαδρομή Αλληλεγγύης των Λαών είναι ουσιαστικά ένας χάρτης που εμπεριέχει έναν ενιαίο δρόμο πάνω από 80.000 χιλιόμετρα, σε αυτόν το χάρτη θα παρουσιάζονται Δήμοι που έχουν δραστηριότητα στους τομείς της κοινωνικής αλληλεγγύη, της προστασίας του περιβάλλοντος και της πολιτιστικής κληρονομιάς.   

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy