Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε

η Συνέντευξη Τύπου

Στο Πολιτιστικό Κέντρο “Κ. Παλαμάς” του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

28 Νοεμβρίου 2023

Εν όψη του 3ου Διεθνούς Διαθηναϊκού Συνεδρίου

“Man and his creations, a perpetual metamorphosis”

(Ο Άνθρωπος και τα Δημιουργήματά του, η Αέναη Μεταμόρφωση)

το οποίο θα διεξαχθεί το Νοέμβριο του 2024

Την εκδήλωση χαιρέτησαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αρίσταρχος Βασίλειος Γκρέκας, ο Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής κύριος Γιώργος Δημόπουλος, ο Αντιπρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κύριος Ευστάθιος Ευσταθόπουλος, ο Καθηγητής Γεωπολιτικής και Σύγχρονων Στρατιωτικών Τεχνολογιών κύριος Κωνσταντίνος Γρίβας, ο Αντιπρόεδρος Αναπληρωτής Διοικητής του ΤΖΑΝΕΙΟΥ Γενικού Νοσοκομείου Πειραιά κύριος Στυλιανός Γερωνυμάκης, ο Κυβερνήτης της AHEPA HELLAS District 25 κύριος Χρήστος Καραπιπέρης και σύσσωμο το Δ.Σ. του District 25, ο Πρόεδρος του AHEPA Maritime Chapter “Saint Nίcholas” cpt Δημήτρης Ματθαίου, ο Εθνικός Πρόεδρος – Πρέσβης καλής θελήσεως International Ambάssador Club, κύριος Κυριάκος Μαριδάκης, ο Πρόεδρος Λαϊκού Ευρωπαϊκού Κόμματος κύριος Ανδρέας Ρεντζούλας, ο Αντιστράτηγος – Υπαρχηγός Πυροσβεστικού Σώματος ε.α.  – Νομικός κύριος Νικόλαος Διαμαντής, ο ε.α. Αντιστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος και Επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Πυροβεστικού Σώματος κύριος Γιάννης Σταμούλης.

Συντονιστής της Εκδήλωσης ήταν ο Αντιστράτηγος ε.α., κύριος Ευθύμιος Χαροκόπος

Οι ομιλίες ξεκίνησαν με τον Απολογισμό έργου ΑκΑ 2015-2023, από τον Dott. κύριο Γιώργο Ψαθά Πρόεδρο της ΑΘΗΝΑ καλεί ΑΘΗΝΑ (ΑκΑ). Ακολούθησε η Σύνοψη 1ου και 2ου Συνεδρίου από τον πρώην Αναπληρωτή Πρύτανη ΕΚΠΑ & Πρόεδρο του Συνεδρίου κύριο Αντώνη Καλοκαιρινό, η  κεντρική ιδέα του 3ου Συνεδρίου από τον Αναπληρωτή Καθηγητή – Αναπληρωτή Κοσμήτορα Σχολής Επιστημών Υγείας & Αγωγής Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο κύριο Γεώργιο Μπόσκου,

για την μετάβαση από το 1ο στο 3ο Συνέδριο μίλησε ο Αντιστράτηγος ε.α. κύριος Ευθύμιος Χαροκόπος και για την  ΑκΑ στον κόσμο (Συνεργασία με το περιοδικό “The AΘenian”) μίλησε ο Σύμβουλος ΑκΑ, κύριος Δημήτρης Ευσταθιάδης.

Ακολούθησε υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ ΑκΑ & AHEPA HELLAS District 25 και η ομιλία του Κυβερνήτη της AHEPA HELLAS District 25, κυρίου Χρήστου Καραπιπέρη.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη Συνέντευξη Τύπου και τις Δηλώσεις των προσκεκλημένων.

Η «ΑΘΗΝΑ καλεί ΑΘΗΝΑ» είναι εδώ και σας καλεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy