Διεθνή Βραβεία Λογοτεχνίας Πανόραμα

Ένας αστερισμός λογοτεχνικών προσωπικοτήτων τιμήθηκε με τα Διεθνή Βραβεία Λογοτεχνίας Πανόραμα, αναγνωρίζοντας το εξαιρετικό ταλέντο τους και τη βαθιά τους επίδραση στη λογοτεχνία. Μεταξύ των τιμώμενων βραβευθέντων ήταν οι Stefano Caranti (Ιταλία), Γιώργος Κατσανάκης (Ελλάδα), Dr. Milon Franz (Ινδία), Ray Whitaker (ΗΠΑ), Mario Alejandro Guiñez González (Χιλή), Nebojša Lapčević (Σερβία), Alicia Susana ), Carmela Nuñez (ΗΠΑ), Bilkis Moola (Νότια Αφρική) και Jesús Núñez León (Βενεζουέλα).

Διεθνή Βραβεία Λογοτεχνίας Νέων Πανόραμα

Γιορτάζοντας τη ζωντάνια της νεανικής λογοτεχνίας, τα Διεθνή Βραβεία Λογοτεχνίας Νέων Πανόραμα τίμησαν νέα ταλέντα, των οποίων τα έργα αποπνέουν δημιουργικότητα και φρεσκάδα. Στην κατηγορία αυτή διακρίθηκαν οι Gargi Bagchi (Ινδία), Ιωάννα Ιωαννίδη (Ελλάδα), Flor de Maria Zaky (ΗΠΑ), Marica Pinardi (Ιταλία), Teresa Andrade (Περού), Florena Iavarone (Ιταλία), Κατερίνα Μπουρδούκου (Ελλάδα), Sonali Patnaik (Ινδία), Christian Renato Orbe Guato (Εκουαδόρ) και Urna Bose (Ινδία).

Διεθνή Ειδικά Βραβεία Κριτικής Επιτροπής Πανόραμα

Τα Διεθνή Ειδικά Βραβεία Κριτικής Επιτροπής Πανόραμα αναγνώρισαν άτομα των οποίων η συνεισφορά άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της στο λογοτεχνικό τοπίο. Οι Ramesh Mamidala (Ινδία), Rianna Zivannou (Ελλάδα), Τζιβράς Γεράσιμος (Γερμανία), Abhilash Fraizer (Ινδία) και Χάρης Τοκατλίδης (Ελλάδα) αναγνωρίστηκαν για τα εξαιρετικά ταλέντα και την αφοσίωσή τους στο λογοτεχνικό γίγνεσθαι.

Καλύτερη ζωντανή συνεδρία  Live Session 2024

Η ομάδα της Μαλαισίας υπό την επιμέλεια της Δρ Zainatul Abdul Rahman (Μαλαισία) αναδείχθηκε ως η καλύτερη ζωντανή συνεδρία για τη συναρπαστική και διορατική παρουσίασή της, που προβάλλει τον πλούτο της λογοτεχνικής κληρονομιάς. Η Ομάδα της Ινδίας, υπό την επιμέλεια της Dr Paramita Mukherjee Mullick διακρίθηκε ως η δεύτερη καλύτερη στην κατηγορία της.

Καλύτεροι Συντονιστές Χωρών – Best Coordinator Award

Τα βραβεία Best Coordinator τίμησαν τα αφοσιωμένα άτομα που εργάστηκαν στα παρασκήνια και εξασφάλισαν την ομαλή διεξαγωγή του Διεθνούς μας Φεστιβάλ  PILF 2024. Οι Elisa Mascia (Ιταλία), Luisa Camere (ΗΠΑ), Mou Modhubontee (Καναδάς), Milica Lilic (Σερβία) και Dr. Zainatul Suhaida ( Μαλαισία) επαινέθηκαν για τον υποδειγματικό συντονισμό και τη αφοσίωσή τους στο κοινό μας έργο. Τα Βραβεία Panorama International Literature Festival 2024 χρησιμεύουν ως φάρος αναγνώρισης για τα εξαιρετικά ταλέντα που διαμορφώνουν τη λογοτεχνική σκηνή, προάγοντας τις πανανθρώπινες αξίες μέσα από την πένα τους, όπως είναι η ισοτιμία, η αλληλεγγύη, ο ανθρωπισμός, ο αλτρουισμός, η παγκόσμια ειρήνη. Το Φεστιβάλ Πανόρμαμα το 2022 διακρίθηκε με το Παγκόσμιο Ρεκόρ ως το μακροβιότερο πολύγλωσσο Φεστιβάλ Λογοτεχνίας στον κόσμο, εκτεινόμενο σε πάνω από 80 χώρες στον κόσμο και με διάρκεια 30 (από φέτος μάλιστα 50) ημερών! Την αυλαία σύντομα θα ανοίξει και το Πανόραμα Τέχνης, αμέσως μετά την ανακοίνωση των Χρυσών Βραβείων Βιβλίου 2024.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Διεθνής Οργανισμός Writers Capital International Foundation, που διοργανώνει τα Φεστιβάλ ΠΑΝΟΡΑΜΑ (λογοτεχνίας και Τέχνης) και την Biennale Αγιογραφίας και Υμνογραφίας, τελεί από το 2017 υπό την έγκριση των Ηνωμένων Εθνών και εντάσσεται στον κατάλογο της Κοινωνίας των Εθνών (Civil Societies).

ΒΙΝΤΕΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy