Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ radioSDW ( Social Digital World ) και στο Ελληνικό πρόγραμμα του πολύγλωσσου Βαλκανικού Radio Strimonika την εκπομπή Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ o Δημήτρης Κανναβός από την Hellenic Media Group ( Εθελοντικό Δημοσιογραφικό Δίκτυο ) και ο Γρηγόρης Βερροιώτης έχουν καλεσμένο τον κ. Παναγιώτη Αναστόπουλο Ανώτατο Αξιωματικό Στρατού Ξηράς (ε.α).

Εξειδικευμένο στέλεχος Πολιτικής Προστασίας στον επιχειρησιακό τομέα, διαθέτει πιστοποίηση από US FEMA (Federal Emergency Management Agency) ως Ειδικού Συντάκτη Ασκήσεων Πολιτικής Προστασίας (Master Exercise Practitioner) και Μεταπτυχιακούς Τίτλους (Master of Arts) του Πανεπιστημίου Indianapolis (US) στις Διεθνείς Σχέσεις, του Scottish Center for International Studies (SCIS) του Πανεπιστημίου Aberdeen (UK) στην Διαχείριση Κρίσεων και την Πρόληψη Συρράξεων και του Centre d’Etudes Diplomatiques et Stratégique (CEDS) του Παρισιού στις Διεθνείς Σχέσεις.

Έχει υπηρετήσει ως Υποδιευθυντής στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας στη Steering Committee των Χωρών ΝΑ Ευρώπης για σχεδιασμό πολυεθνικών ασκήσεων Πολιτικής Προστασίας SEESIM και σύνδεσμος επί θεμάτων Πολιτικής Προστασίας μεταξύ Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας και Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος από το 2004 έως το 2015. Μας ακούτε στο www.radiosdw.com και στο Βαλκανικό Πολύγλωσσο Radio Strimonika.

E ίναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής στη Βασική Υποστήριξη ζωής και είναι Πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων και Συντονισμού εθελοντικών Ομάδων στο Ινστιτούτο Διαχείρησης Ανθρωπογενών και Φυσκών καταστροφών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy