Αγάπησα αυτή τη συνέχεια του δεύτερου ραδιοφωνικού σταθμού Social Digital World που κι αυτό έχει έδρα εκτός Ελλάδας ήρθε ως αδερφός του Πολύγλωσσου Βαλκανικού Radio Strimonika, κι αυτό οφείλεται στους συναδέρφους μου που έχουν εκπομπές και συμμετέχουν σε εκπομπές. Οι υπέροχες κυρίες μας : Μαρία Δασκαλάκη που καθημερινά μας ενημερώνει ανά μισή ώρα με ειδήσεις που έχει πάρει πολλές φορές τα εύσημα για την εγκυρότητα και τις επιλογές της.

Η Ειρήνη Αφεντούλη που κάθε μέρα μας κρατάει τα μεσημέρια συντροφιά στο «Μουσική Ρακομελείο » με τον δικό της ξεχωριστό χιούμορ και αυθορμητισμό αλλά και συνεντεύξεις, την Σύλβια Ράλλη με την εκπομπή της « esnoup » που μας δίνει πολλές χρήσιμες πληροφορίες για την σχέση μας με τα ζωάκια μας και όχι μόνο και βέβαια έρχονται και οι συνεργάτες της να πλαισιώσουν με ιδιαίτερα επιπλέον θέματα στην εκπομπή και βέβαια με η παλιά μου φίλη Κάλλη Οικονόμου που εδώ και χρόνια συνεχίζει ακατάπαυστα να έχει την εκπομπή « Κοινωνία ώρα Ευρώπης » με ιδιαίτερα θέματα, φιλοξενώντας πανεπιστημιακούς, νέους και νέες που βρίσκονται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με μαθητές και καθηγητές κ.α. H νονά θα έλεγα της εκπομπή μας «Digital Nomads» Βασούλα Χριστοδούλου που βρίσκεται στο Λονδίνο και είναι αναπόσπαστο μέρος της πρωινής μας παρέας.

Τέλος στην ομάδα μας έχει προστεθεί μια ακόμη ξεχωριστή προσωπικότητα η Ιστορικός – Κριτικός Τέχνης Κωνσταντίνα Φαρμάκη από την Αυστρία που με συνοδεύει στο ραδιοφωνικό μαραθώνιο του « Ποδηλάτη του Κόσμου » συνομιλώντας με εικαστικούς από όλο το κόσμο. Ευχή μου είναι η Κωνσταντίνα μετά τον Μαραθώνιο και την νέα σεζόν να έχει και την δική της εκπομπή γιατί το αξίζει. Απλά υπέροχες.

Οι ραδιοφωνικοί μας παραγωγοί και αγαπημένοι μου φίλοι, όπως ο Δημήτρης Κανναβός με την εκπομπή μας « Η Φωνή των Εθελοντών » και το «εξπρές του μεσονυχτίου» και βέβαια μέλος της ομάδας «Digital Nomads» και είναι αυτός που από πριν από χρόνια όταν βρέθηκα αρχικά σχεδόν μόνος στην Razhdavica με στήριξε και με στηρίζει αρκετά χρόνια πλέον και είμαστε αγαπημένοι σαν αδέρφια. Ο Δημήτρης που έφτιαξε και κρατάει όλη την διαχείριση της ιστοσελίδας μας με πολλές ώρες εργασίας.

O Βασίλης Νικόλαος Βιτσιλόγιαννης με συνεχόμενα ρεπορτάζ και συνεντεύξεις στους «Digital Nomads» και βέβαια με τα δελτία ειδήσεων στην Αγγλική γλώσσα είναι από τους παλαιότερους και πιστούς φίλους, έτσι απλά και ξεκάθαρα δίχως να με εγκαταλείψει με την σειρά του ούτε μια μέρα. Δεν έχω λόγια. Με ειλικρινή φιλιά και αλληλοεκτίμηση μεταξύ μας συνεχίζω με τον Φώτη Μήτση που είναι καθημερινά μαζί μου κι εγώ μαζί του στην εκπομπή μας «Digital Nomads». Καταλυτικός ο ιδιαίτερος και δύσκολος ρόλος του, τον πίστεψα και με έχει δικαιώσει. Είναι ο άνθρωπος που στην εκπομπή θα βάλει τις σπίθες για να ανοίξουμε την κουβέντα πολύπλευρα. Ο τραγουδοποιός Γιώργος Χαρατζόγλου με την μουσική εκπομπή « Μουσώνες ».

Με τον Γιώργο δεν είναι θέμα μόνο αλληλοεκτίμησης και φιλίας είναι και συγκινείς μου. Οι μουσικές του βέβαια σφραγίδα του «Ποδηλάτη του κόσμου». Τέλος ο Μπάμπης Λουκόπουλος με την εκπομπή «Night Drive » προέρχεται κι αυτός από την παλιά φρουρά του Radio Strimonika. Προερχόμενος από μια τέλεια συνεργασία που είχαμε με την ΕΡΤ OPEN και το Radio Strimonika.

Ο Μπάμπης είναι ιδιαίτερα αγαπημένος μου φίλους. Κι εδώ σταματώ με τους παραγωγούς. Υπάρχουν όμως και αυτοί που για το Radio Social Digital World ( Radiosdw.com ) έχουν αφιερώσει πολλές ώρες από τον λιγοστό ελεύθερο τους χρόνο και είναι σημαντικοί για εμάς στυλοβάτες όπως ο Γιώργος Μοσκοβίτης που πραγματικά μας έχει τιμήσει με την παρουσία του, την πολυετή εμπειρία του ως δημοσιογράφος και βέβαια με πολλές γνώσεις πάνω στα θέματα που ασχολούμαστε με την πρωινή εκπομπή «Digital Nomads». Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον συνάδερφο μου Κωνσταντίνο Ροδιτάκη που βγαίνει στην πρωινή εκπομπή και μας τιμά με την παρουσία του και τις δικές του ιδιαίτερες γνώσεις και απόψεις για τα τρέχοντα γεγονότα και όχι μόνο.

Τέλος ένας αγαπημένος φίλος από τα παλιά ο Γιώργος Ρούγας που πολλά χρόνια με στηρίζει και τον ευγνωμονώ συμμετέχει από το Ντίσελντορφ στην εκπομπή «Digital Nomads» για να δώσει κι αυτός με την σειρά του μια ιδιαίτερη νότα σε αυτή την τόσο αρμονική παρέα που έχουμε φτιάξει. Ακόμη και οι καλεσμένοι μας αγαπούν αυτή την προσπάθεια και γίνονται ένα με εμάς κι αυτή είναι η επιτυχία μας. Έτσι μέρα με την ημέρα η παρέα μεγαλώνει κι έρχονται κι άλλα πολλά που ομολογώ με αφήνουν έκπληκτο. Ότι έχουμε καταφέρει μέσα σε έξι μήνες έγινε από μια ομαδική εργασία. Είναι λογικό να λέω πως αυτός ο ραδιοφωνικός σταθμός Social Digital World είναι όλων μας. Όλοι μας μια αγκαλιά για όλες και όλους εσάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy